Prirodni Eliksir mladosti i zdravlja recept

 Prirodni Eliksir mladosti i zdravlja recept


Prirodni-Eliksir-mladosti-i-zdravlja-recept


Recept za čuveni prirodni eliksir mladosti i zdravlja smo čuli od doktorke koja je isti izdiktirala gledaocima u jednoj emisiji na televiziji, a mi smo zapisali, isprobali i sada ga delimo sa Vama. Sastojci koji se nalaze u receptu čiste krvne sudove, poboljšavaju varenje, imaju antibakterijsko i antimikrobno dejstvo, bogati su antioksidansima (borcima protiv slobodnih radikala), pomažu u snižavanju nivoa šećera u krvi i lošeg holesterola, jačaju imunitet itd... Eliksir se pije svako jutro na prazan stomak, a minimum pola sata pre jela. Sastojci koji se nalaze u ovom receptu se mogu kupiti u bilo kojoj prodavnici zdrave hrane ili bolje snabdevenim marketima. 

Važna napomena: Pre bilo koje upotrebe i početka korišćenja ovog prirodnog eliksira, obavezno je da se posavetujete sa svojim lekarom. Biljke i čajevi mogu poništiti dejstvo nekog leka ili izazvati ozbiljne komplikacije. Isto važi i za određene bolesti. Nikako ne koristiti ovaj prirodni eliksir pre nego što se posavetujete sa svojim lekarom! 

Potrebni sastojci za prirodni eliksir:


1 čaša vode (2dl)
1 kašičica meda
2 kašičice jabukovog sirćeta
20 kapi belog luka
20 kapi koprive
1 prstohvat đumbira u prahu

Kako se pravi prirodni eliksir mladosti:


U čašu mlake vode ili sobne temperature dodati: 2 kašičice jabukovog sirćeta, 20 kapi belog luka, 20 kapi koprive, prstohvat ili na vrh kašičice đumbira u prahu i jednu kašičicu meda (nije obavezno). Sve sastojke promešati i popiti svako jutro na prazan stomak, a minimum pola sata pre doručka. Piti dva do tri meseca, zatim napraviti pauzu od mesec dana i ponoviti postupak. 


Ukoliko Vam se svideo recept, podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama
i ostavite komentar da podelite sa nama Vaša iskustva. 💕



Comments

Contact Form

Send